Kategorijos

Su Nuolaida

Kojinės

  • Slidinėjimo kojinės Slidinėjimo kojinės

    Kokybiškos slidinėjimo kojinės gaminamos iš aukščiausios kokybės australietiškos merino vilnos ir sintetinių audinių. Merinoso vilna yra unikali natūrali medžiaga, kuri generuoja šilumą kai drėgna ir šalta, todėl užtikrina puikią šilumos izoliaciją. Merino vilna taip pat pasižymi drėgmę šalinančiomis, puikiomis antibakterinėmis savybėmis ir mažina nemalonius kvapus

    Slidinėjimo kojinių zonos, kurioms būdinga didelė trintis, pavyzdžiui padas, kojų pirštai ir Achilo kulno sritis, yra sustiprintos dvigubo sluoksnio medžiaga, kuri apsaugo nuo sumušimų. Plokščios siūlės ties pirštais ir plonas kraštelis suteikia puikų komfortą slidinėjimo metu.

    Slidinėjimo kojinių medžiagos sudėtyje dažnai būna Siltex polipropileno turinčio sidabro jonų, kurie taip pat pasižymi anktibakterinėms ir kvapą naikinančiomis savybėmis.

  • Kojinės turizmui Kojinės turizmui

    Kojinės žygiams ir turizmui gaminamos iš specialių audinių šalinančių prakaitą ir atsparių trinčiai tokių kaip Coolmax. Jo dėka drėgmė greitai pašalinama, todėl tinkamos šiltam orui, padidina fizinį efektyvumą ir komfortą.

  • Kojinės bėgimui Kojinės bėgimui
  • Kojinės dviratininkams Kojinės dviratininkams
  • Kojinės kasdienai Kojinės kasdienai

    Spalvingos ir žaismingo dizaino kojinės kasdienai. Nustebink savo artimuosius ir bičiulius dovanodamas kokybiškas kojines pagamintas ES.

Prekės nuo 48 iki 73 iš 73

Prekės nuo 48 iki 73 iš 73
Palyginti
Tęsti apsipirkimą Palyginti

buvo pridėta į "Norėčiau".

Tęsti apsipirkimą Mano "Norėčiau"