Kategorijos

Su Nuolaida

PREKIŲ KATALOGAS

  • Apranga Apranga

    Su gera apranga kelionėms nebaisus blogas oras! Lengvos striukės nuo lietaus ir vėjo apsaugos žygio metu netikėtai užklupus lietui. Membraninė striukės nuo lietaus ne tik patikimai saugo nuo lietaus, bet išgarina drėgmės perteklių iš vidaus aktyviai judant. Rinkitės patikimų gamintojų aprangą nuo lietaus ir vėjo: Montane, Rab, Skogstad, Kilpi. Šių gamintojų naudojamos membraninės medžiagos yra tamprios, todėl nevaržo judesių, gerai priglundančios ir pasižymi itin geru vandens atsparumu ir kvėpavimu.

  • Akiniai, šalmai, apsaugos Akiniai, šalmai, apsaugos
  • Turistiniai batai Turistiniai batai

    Kokybiški turistiniai batai - patogios kelionės garantas, todėl juos rinktis reikia itin atsakingai. Turistinių batų pasirinkimas priklauso nuo žygio sudėtingumo, oro sąlygų, reljefo ypatybių. Pas mus galite įsigyti laiko ir turistų patikrintų Dolomite, Lomer ir kitų gamintojų batų.

  • Kuprinės ir krepšiai Kuprinės ir krepšiai

    Turizmo prekės - turistinės kuprinės, miesto kuprinės ar sportines kuprinės - turistinės prekės ir prekės turizmui - garantuojame aukčšiausią kokybę. www.4season.lt siūlo aukščiausios kokybės turzimo ir laisvalaikio prekes - nuo turistinės avalynės iki slidinėjimo akinių. Visos turistinės prekės atitiks kiekvieno pirkėjo poreikius, nes mūsų siūlomų prekių prekiniai ženklai kalba patys už save. Prekės turizmui - išsirinks kiekvienas!

    turistines kuprines, turistine kuprine, turizmo prekes, turistines prekes, prekes turizmui, kuprines

  • Miegmaišiai ir kilimėliai Miegmaišiai ir kilimėliai

    Vasariniai ir šilti miegmaišiai ramiam bei patogiam miegui. Galimi su vidinėmis kišenėmis svarbiausiems daiktams susidėti. Kai kuriuos miegmaišius galima sujungti tarpusavyje su kitais miegmaišiais. Turistiniai kilimėliai skirti iškyloms į gamtą ar turistiniams žygiams. Turistinis kilimėlis ar savaime prisipučiantis turistinis kilimėlis skiltyje TURIZMO PREKĖS

  • Palapinės Palapinės

    Turistinės palapinės - lengvai pastatomos, itin patogios tiek kempingams, tiek kelionėms į kalnus. Palapinė kiekvienam. Pigios palapinės su akcija Jūsų poilsiui.

  • Kelioninė virtuvė Kelioninė virtuvė

    Gertuvės, termosai, termo puodeliai, degikliai, indai turistiniams žygiams - visos turizmo prekės vienoje vietoje. Gertuvė ir termo puodelis - gėrimams gamtoje!

  • Prožektoriai Prožektoriai
  • Trekingo lazdos Trekingo lazdos
  • Aksesuarai Aksesuarai

     

  • THULE prekės THULE prekės

    Thule dviračių laikikliai amt stogo leidžia lengvai ir saugiai pervežti dviračius. Thule visų pirma orientuojasi į saugumą, tad galite būti tikri, kad turėsite geriausią laikiklį esantį rinkoje. Thule užsitarnavo savo vardą gamindamas tik išskirtinės kokybės ir saugumo prekės. todėl visame pasaulyje Thule vardas yra puikiai žinomas ir vertinamas. Thule gali pasiūlyti beveik visiems automobiliams stogo skersinius, laikiklius ir adapterius nepriklausomai nuo stogo skersinių tvirtinimo. Thule dvieačių laikikliai, stogo skersiniai, dviračių kėdutės yra kruoščiai testuojami, gaunami visi reikalingi saugumo sertifikatai kiekvienoje šalyje ir tik tuomet prekė pasirodo prekybos vietose. Thule prekių ieškokite parduotuvėje SEASON Liepyno g. 2, Vilniuje ir internete https://www.4season.lt/87-thule-produkcija

  • Verslo dovanos Verslo dovanos

    Prekiaujame verslo dovanomis patogiai kelionei: apranga, kuprinėmis ir dėklais, termosiniais puodeliais, bagažo svarstyklėmis, kelioniniais rankšluosčiais, neperšlampamais maišais ir dėklais, turistiniais indais ir kitomis prekėmis. Dirbame su kokybiškais ir keliautojų patikrintais gamintojais: Deuter, Lifeventure, Contigo, Lowe Alpine, Marmot, Julbo ir kitais. Praktiška verslo dovana bosui ar bendradarbiui kelionių tematika - geras pasirinkimas!

  • Prekės vaikams Prekės vaikams
  • Turistiniai baldai Turistiniai baldai
  • Peiliai Peiliai
Prekės nuo 48 iki 96 iš 1379

Prekės nuo 48 iki 96 iš 1379
Palyginti
Tęsti apsipirkimą Palyginti

buvo pridėta į "Norėčiau".

Tęsti apsipirkimą Mano "Norėčiau"