Osprey Aura AG 65

Osprey Aura AG 65

Osprey Aura AG 65 - talpi ir labai patogi moterims skirta kuprinė ilgiems žygiams, ekspedicijoms.

Smulkiau

269,10 €

-10%

299,00 €

  • WM/L

+ -

 
Apie prekę
Aura kuprinė yra laimėjusi ne vieną apdovanojimą už novatorišką ir ne tik gerai ventiliuojamą nugaros sistemą, bet ir juosmens diržą. AG AntiGravity™ sistema sukurta taip, jog net esant dideliam karčiui jaustumėtės patogiai ir stabiliai.

  • Ventilation and comfort in 3D. Naujoji „Aura AG“ turi unikalią AG AntiGravity ™ sistemą, kurioje yra pirmasis pasaulyje visiškai ventiliuojamas juosmens diržas. Nesvarbu, ar tyrinėjate karštą klimatą, ar vaikščioti po tundrą, besiūlis tinklas ir 3D ertmių užpakalinės plokštės suteikia nepakartojamą ventiliaciją ir komfortą, tuo pačiu užtikrinant puikų svorio našumą. Pakraukite „Aura AG“ maksimaliai ir šios kuprinės praktiškai nejausite ant nugaros.
  • ExoForm™ Biostretch™ petnešos ir Fit-on-the-Fly™ juosmens diržas suteikia papildomo stabilumo nešant svorį ilgus atstumus. Reguliuojamo aukščio nugaros sistema leis patogiai pristaikyti kuprinę.
  • Osprey Stow-on-the-Go™ trekingo lazdų tvirtinimo sistema sukurta taip, kad galėtumėte lazdas nuimti nenusiėmus kuprinės.
Dvi užsegamos didelės priekinės kišenės, du uzsegami skyriai kapišone, dvi kišenės ant juosmens diržo leis patogiai ir organizuotai susikrauti visus daiktus. Taip pat yra tampri tinklinė kišenė kuprinės priekyje smulkmenoms. Skraistė nuo lietaus apsaugos kuprinę ir daiktus nuo sušlapimo per stiprų lietų. Yra atskiriamas apatinis skyrius miegmaišiui arba daiktams, kuriuos norite greitai pasiekti. 
 
MEDŽIAGOS 210D Nylon Honey Comb Contrast Recy BSAPP C0
TŪRIS (L) 65
IŠMATAVIMAI (CM) 82 x 39 x 36
SVORIS (GR) 2110
 
Komentarai

Parašyti savo atsiliepimą

Osprey Aura AG 65
Osprey Aura AG 65

Osprey Aura AG 65 - talpi ir labai patogi moterims skirta kuprinė ilgiems žygiams, ekspedicijoms.

Parašyti savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Palyginti
Tęsti apsipirkimą Palyginti

buvo pridėta į "Norėčiau".

Tęsti apsipirkimą Mano "Norėčiau"