Osprey Atmos AG LT 65

Osprey Atmos AG LT 65

Osprey Atmos AG LT 65 - atnaujinto modelio kuprinė skirta techniškesniems ir ilgiems žygiams.

Smulkiau

238,50 €

-10%

265,00 €

  • L/XL dydžio nugaros sistema

+ -

 
Apie prekę
Išlengvinta "Atmos AG LT" kuprinė yra laimėjusi ne vieną apdovanojimą už novatorišką ir ne tik gerai ventiliuojamą nugaros sistemą, bet ir juosmens diržą. "AG AntiGravity™" sistema sukurta taip, jog net esant dideliam karščiui jaustumėtės patogiai ir stabiliai. Reguliuojamo ilgio juosmens diržas leis komfortiškai prisitaikyti pagal savo kūno linijas.

  • Ventilation and comfort in 3D. „Atmos AG LT“ turi unikalią AG AntiGravity ™ sistemą, kurioje yra pirmasis pasaulyje visiškai ventiliuojamas juosmens diržas. Nesvarbu, ar tyrinėjate karštą klimatą, ar vaikščioti po tundrą, besiūlis tinklas ir 3D ertmių užpakalinės plokštės suteikia nepakartojamą ventiliaciją ir komfortą, tuo pačiu užtikrinant puikų svorio našumą. Pakraukite „Atmos AG LT“ maksimaliai ir šios kuprinės praktiškai nejausite ant nugaros.
  • Fit-on-the-Fly™ juosmens diržas suteikia papildomo stabilumo nešant svorį ilgus atstumus. Reguliuojamo aukščio nugaros sistema leis patogiai pristaikyti kuprinę pagal ūgį.
Du užsegami skyriai kapišone, dvi kišenės ant juosmens diržo leis patogiai ir organizuotai susikrauti visus daiktus. Taip pat yra tampri tinklinė kišenė kuprinės priekyje smulkmenoms. Skraistė nuo lietaus apsaugos kuprinę ir daiktus nuo sušlapimo per stiprų lietų. Yra atskiras šoninis patekimas į kuprinę norint pasiekti reikiamus daiktus neiškrovus visos kuprinės.
 
MEDŽIAGOS bluesign® approved recycled 210D nylon honey comb contrast, PFC/PFAS-free DWR
TŪRIS (L) 65
IŠMATAVIMAI (CM) 90H x 39W x 32D
SVORIS (GR) 1900
 
Komentarai

Parašyti savo atsiliepimą

Osprey Atmos AG LT 65
Osprey Atmos AG LT 65

Osprey Atmos AG LT 65 - atnaujinto modelio kuprinė skirta techniškesniems ir ilgiems žygiams.

Parašyti savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Palyginti
Tęsti apsipirkimą Palyginti

buvo pridėta į "Norėčiau".

Tęsti apsipirkimą Mano "Norėčiau"