Icebug Larvik Biosole

Icebug Larvik Biosole

Lengvi vyriški batai miesto tyrinėtojams ar trumpiems žygiams.


Smulkiau

135,20 €

-20%

169,00 €

  • 42
  • 45
  • 42 1/2

+ -

 
Apie prekę

Puikūs lengvi žygio batai miesto tyrinėtojams. Tai vidutinio aukščio auliuką turintys batai iš natūralios nubuko odos, pasižyminčios dideliu atsparumu vandeniui ir patvarumo savybėmis. Atsparumą vandeniui taip pat galima padidinti naudojant natūralų vašką. Batai yra stabilūs ir gerai paminkštinti, kad pėdos jaustųsi patogiai ilgesnių žygių metu. Batai taip pat pasižymi labai gerai sukimbančiu nelisdaus protektoriaus padu iš minkštos gumos mišinio. Vilnos paminkštinimas ties auliuku ir liežuvėlyje sukuria puikias termoreguliacines savybes: vėsina kojas, kai šilta, ir šildo, kai šalta. Taip gaunami tobuli lengvi žygio batai įvairiems nuotykiams beveik visais sezonais.

  • Biosole™ tvarus padas, kurio gamyboje panaudota 62% natūralios gumos.
  • Batviršis pagamintas iš DriTan™ aliejuotos atsparios drėgmei nubuko odos.
  • Vidinis kulno ir pirštų sutvirtinimas yra pagamintas iš 60% perdirbto plastiko.
  • Vidpadis: BLOOM® foam EVA, lined with bluesign®, solution dyed textile made from 100% recycled GRS certified PET polyester textile. Removable.
  • Svoris: apie 360 g (vieno bato).

ICEBUG naudoja unikalų pado gumos mišinį ir protektorių RB9X, kuris pasižymi puikiu sukibimu ir stabilumu einant tiek sausu, tiek šlapiu paviršiumi.

 
Švedijos kompanija "Icebug" įkurta 2001 metais. Nuo pat veiklos pradžios gamintojas susikoncentravo į batų skirtų bėgimui ir vaikščiojimui visais metų laikais gamyboje. Šimtai tūkstančių žmonių Skandinavijoje įsitikimo "Icebug" batų saugumu ant slidžių paviršių ir judėjimo laisve nepriklausomai nuo metų laiko.
 
DYDŽIŲ LENTELĖ

 

 
 
Komentarai

Parašyti savo atsiliepimą

Icebug Larvik Biosole
Icebug Larvik Biosole

Lengvi vyriški batai miesto tyrinėtojams ar trumpiems žygiams.


Parašyti savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Palyginti
Tęsti apsipirkimą Palyginti

buvo pridėta į "Norėčiau".

Tęsti apsipirkimą Mano "Norėčiau"