Teva Women's Hurricane XLT2 Nauja

Teva Women's Hurricane XLT2

Storesnis padas ir grubesnis protektorius leis ilgą laiką eiti ir daug sudėtingesniu maršrutu.

Smulkiau

64,80 €

-10%

72,00 €

Tik internetu

  • 36
  • 37
  • 38

+ -

 
Apie prekę

Atnaujintas TEVA Hurricane XLT modelis, kuriam suteiktas naujas komforto patobulinimas - papildomai paminkštintas kulno dirželis, o naujas, šiuolaikiškas padas pasižymi dar geresniu sukibimu nei bet kada anksčiau. Apdailintas Unifi® perdirbto poliesterio dirželiais.

Tai puikus pasirinkimas dienos žygiams kelionėse. Puikiai pasiteisina aktyviai atostogaujant ir tyrinėjant apylinkes tiek akmenuotais takais, tiek miesto šalitgatviais. Basutės yra lengvos, pastorintu minkštu padu ir lagamine užima mažai vietos.

Detaliau:

  • Geriausiai tinka: dienos žygiams, lengviems žygiams.
  • Greitai džiūstantys dirželiai, pagaminti iš perdirbto plastiko, naudojant perdirbtus REPREVE® poliesterio siūlus iš Unifi®.
  • Tvirtas EVA guminis padas yra skirtas visos dienos nuotykiams.
  • Padas stabilizuoja ir palaiko pėdą nelygioje vietovėje.
  • Padas apdorotas Life Naturals – atsakingai gauta pipirmėčių pagrindu pagaminta antimikrobine medžiaga, kuri kovoja su kvapą sukeliančių bakterijų augimu. 
  • Tvarumo iniciatyvos: dirželiai pagaminti iš perdirbto plastiko, naudojant atsekamus, patikrinamus REPREVE® poliesterio siūlus, pagamintą iš Unifi®.

Svoris: apie 220 g (vienos basutės, dydis US7)

TEVA-history-sandal

Teva – tai prekės ženklas, savo istoriją pradėjęs dar 1984-aisiais Didžiajame kanjone, kuomet vietinis upių gidas iš savo senos flip-flop šlepečių poros ir dviejų Velcro laikrodžio apyrankių sukūrė sandalą, atitinkantį visus keliautojų poreikius. Kol įprastos flip-flop šlepetės yra netinkamos ilgoms kelionėms, nes jose pėda laikosi nestabiliai, slidinėja ir šlepsi, naujai sukurti sandalai yra ne tik stabilūs, bet ir tiek pat lengvai apsiaunami ir išdžiūstantys kaip šlepetės, o kartu visai kitaip nei įprasti žygio batai ne per sunkūs ar šilti. Taigi, nuo pat pirmojo išrasto prototipo, prekės ženklas Teva kuria lauko avalynę, kuri yra ilgaamažė, patogi ir labai universali, kad ir kokia veikla užsiimtumėte – nesvarbu, ar ant žemės, ar vandenyje.

Dydžių lentelė:

EU UK US CM
36 3 5 22.5
37 4 6 23.2
38 5 7 24.0
39 6 8 25.0
40 7 9 25.5
41 8 10 26.5
42 9 11 27.5
43 10 12 28.3
 
 
Komentarai

Parašyti savo atsiliepimą

Teva Women's Hurricane XLT2
Teva Women's Hurricane XLT2

Storesnis padas ir grubesnis protektorius leis ilgą laiką eiti ir daug sudėtingesniu maršrutu.

Parašyti savo atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Palyginti
Tęsti apsipirkimą Palyginti

buvo pridėta į "Norėčiau".

Tęsti apsipirkimą Mano "Norėčiau"